diumenge, 10 de març del 2013


17 de març: Dia de la poesia catalana a internet

El 17 de març fem una crida a emplenar la xarxa de versos catalans: celebrem el III Dia de la poesia catalana a internet, una iniciativa que, aprofitant la proximitat del Dia mundial de la poesia (21 de març), vol contribuir a fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar que és una poesia valorada i estimada pels seus lectors.


Hi podeu participar de diverses maneres:
  • Twitter: durant tot el dia, piulant versos i enllaços sobre poesia catalana amb l’etiqueta#jollegeixo.

  • Facebook i a Google +: compartint els vostres versos preferits a l'esdeveniment III dia de la poesia catalana a Facebook i convidant els vostres amics a afegir-s'hi.

  • A la blogosfera: escrivint una entrada sobre poesia catalana al vostre blog. Si ens n’informeu alletra@uoc.edu o través de les xarxes socials, l’enllaçarem des de lletrA.


Per anar fent boca...


  • De l’11 al 16 de març, a través dels comptes de lletrA a TwitterFacebook i Google + us proposarem cada dia diverses lectures poètiques. Així podreu anar pensant quins poetes i quins versos us agraden més, i quins voleu compartir a les xarxes el dia 17.


Recursos sobre poesia catalana en xarxa



  • Música de poetes: una àmplia selecció d’adaptacions musicals de poemes en llengua catalana.


21 de març. Dia mundial de la poesia


    Dins i fora de les xarxes socials: consulteu aquí les diferents maneres de participar en els actes del dia mundial de la poesia.

  • Twitter: Podeu piular versos de menys de 140 caràcters amb les etiquetes #dmpoesia i#jollegeixo.