diumenge, 14 d’octubre de 2018

Lectura de 3r d'ESO: "A boca de canó" de Manel Àlamo

'A boca de canó'
          Tot camí arriba al final. I el final d’aquesta etapa, gràcies a l’editorial Bromera, ha donat com a resultat “A boca de canó”, la meua nova novel·la. El llibre conta bàsicament la història de dos personatges: Vera, una xicona de 16 anys, amb no massa fortuna en la vida i una enorme facilitat per clavar-se en problemes i Àngel, un vell buscabregues, amb un estil de vida que no aconseguiria el vistiplau de cap metge. Els dos, però, comparteixen una il·lusió: el futbol. Serà, precisament, l’esport del baló el que traurà el millor d’ells.

Estic segur que aquesta novel·la agradarà molt als aficionats al futbol. Però també estic convençut que atraparà a tots aquells que tenen preferència per altres esports o que, simplement, no tenen cap esport favorit. Perquè, com en la vida, l’esport és només una part, però no l'essencial
.

Res més, ací vos deixe una història plena d’emocions i de reptes personals, que amaga alguna sorpresa que altra. Espere, de tot cor, que vos agrade. 

Fitxa del llibre al web de l'editorial https://bromera.com/educacio/espurna/2481-a-boca-de-cano-9788490265321.html
         Presentació del llibre  https://www.youtube.com/watch?v=67cC6CXwqHI


NOTA IMPORTANT: L'autor ens visitarà el proper 17 de desembre a les 13:15 a la sala d'usos múltiples. Els alumnes de tercer A i C assistiran a la xarrada amb l'autor i els altres tindran l'oportunitat d'intercanviar unes paraules o signar els llibres durant el segon pati a la biblioteca.

Cap comentari: