dijous, 6 de març del 2014

Dia de la poesia catalana a internet: 17 de març


Dia de la poesia catalana a internet: 17 de març


El 17 de març fem una crida a emplenar la xarxa de versos catalans: celebrem elDia de la poesia catalana a internet, una iniciativa (impulsada per la UOC des del 2011) que vol fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar com n'és de valorada i estimada pels seus lectors.

Com participar-hi



  • De l'11 al 16 de març


  • Us convidem a difondre, al vostre entorn digital, el Dia de la poesia catalana a internet (17 de març) i convidar tothom a participar-hi. Si teniu un blog o una pàgina web i voleu afegir-hi un bàner, els trobareu aquí.

  • El dia 17 de març, Dia de la poesia catalana a internet


    • Twitter: durant tot el dia 17 de març, piulant versos i enllaços sobre poesia catalana amb l’etiqueta #jollegeixo.

    • Facebook i a Google +: compartint els vostres versos preferits a l'esdeveniment Dia de la poesia catalana a internet i convidant els vostres amics a afegir-s'hi.

    • A la blogosfera: escrivint una entrada sobre poesia catalana al vostre blog. Si ens n’informeu alletra@uoc.edu o través de les xarxes socials, l’enllaçarem des de lletrA.

    • Instagram: fent una fotografia del vostre poema preferit o de la portada del poemari que recomaneu. No us n'oblideu d'afegir-hi l'etiqueta #jollegeixo que ens permetrà visualitzar les vostres imatges des d'aquí.

    A més de piular els versos o publicar-los al vostre blog o mur de Facebook o Google+, també podeu llegir-los en veu alta i compartir-los. Podeu enregistrar un podcast molt fàcilment mitjançant la plataforma Vocaroo, amb només tres clics. Un cop tingueu l'arxiu enregistrat, doneu a conèixer la vostra lectura compartint el vincle a Twitter, Facebook o enviant-nos un correu a lletra@uoc.edu. (Si ho voleu, també podeu usar altres plataformes que permeten més qualitat de so: AudiobooBlavingSoundcloud,Audioexpert, tot i que demanen registre).

    Balanç de l'edició anterior




    Per anar fent boca...


    • De l’11 al 16 de març, a través dels comptes de lletrA a TwitterFacebook i Google + us proposarem cada dia diverses lectures poètiques. Així podreu anar pensant quins poetes i quins versos us agraden més, i quins voleu compartir a les xarxes el dia 17.
    Continua llegint...

    1 comentari:

    Josep Perucho ha dit...

    ENLLAÇOS SOBRE MÈTRICA I VERSIFICACIÓ
    http://www.xtec.cat/~aribas4/literatura/metrica.htm

    http://www.xtec.cat/~malons22/trobadors/metrica.htm

    http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/literatura/poesia/paraules/pantalla4.htm

    http://www.poesia.cat

    http://www.musicadepoetes.cat

    http://www.poesiacatalana.cat