dimecres, 22 d’abril del 2009

Les novetats literàries de Sant Jordi

DIMECRES, 22/04/2009 - 06:00h

Les novetats literàries de Sant Jordi

VilaWeb Lletres us ofereix una selecció de més de dos-cents títols

Imatge gran de la noticia

Des de fa quatre anys, pels volts de Sant Jordi, VilaWeb Lletres ofereix als lectors una selecció de novetats. Enguany els premis literaris dominen l'oferta de llibres en català. Ara, si els títols premiats es troben entre les apostes literàries de la diada, també cal dir que han contribuït a descobrir nous talents. Un altre aspecte ben destacable d'enguany és la llarga llista de llibres que parlen dels catalans i de la crisi econòmica.

Llibres a banda, en aquest Sant Jordi també té un pes específic la figura de l'escriptor, gràcies a dues iniciatives: el congrés del PEN català, que aplega des de dilluns a Barcelona escriptors i periodistes de tot el món; i l'exposició L'exili vist pels escriptors catalans, que es va inaugurar dimarts al Palau Moja barceloní.

Recordeu que podeu participar al concurs que VilaWeb ofereix als lectors en ocasió de la diada de Sant Jordi. Entre els participants que responguin correctament totes les preguntes del qüestionari, se sortejaran deu lots amb novetats literàries. Les respostes correctes, les trobareu als especials Llibres per Sant Jordi 2009 i Llibre Infantil i Juvenil.

+ Premis
+ Premis obra publicada
+ Autors de casa
+ Debuten
+ Contes per a adults
+ Novel·la negra i policíaca
+ De dos en dos
+ Traduccions
+ Poesia
+ Com som, on anem i quina llengua parlem
+ Crisi i actualitat
+ Memòries, biografies i epistolaris
+ Recordant el passat
+ Per viure millor
+ Clàssics i recuperacions
+ Calaix de sastre
+ Teatre
+ Música
+ Per cuinar
+ De pilota

2 comentaris:

Marta ha dit...

Hem de potenciar la lectura de llibres en català.

Marta ha dit...

Salutacions primer de tot.
Sóc Marta i us convido a fer un volt pel meu blog és reflexionshumanes.blogspot.com i parla de poesia. Sereu benvinguts.