dilluns, 11 de febrer del 2019

XXVII CERTAMEN ESCOLAR NARRATIVA CURTA EN VALENCIÀ

CERTAMEN ESCOLAR DE NARRATIVA CURTA EN VALENCIÀ
L’any 1993, l’OMPUV, amb l’objectiu de promoure la cultura i l’ús del valencià entre la població escolar, convocava el I Certamen Escolar de Narrativa Curta en Valencià.
El Certamen Escolar de Narrativa Curta en Valencià sol començar a preparar-se des del mes de setembre, en què comença el nou període escolar, fins a mitjan mes de maig de l’any següent, generalment, i l’acte de lliurament dels premis del Certamen sol fer-se anualment en el mes de juny. Els originals es poden presentar a través dels centres escolars o directament a AVIVA Elx (Oficina de Promoció i Ús del Valencià).
Amb els originals dels guanyadors de les diferents seccions solem fer una publicació, cada tres anys, en un llibre anomenat Argila, del qual ja hem fet quatre publicacions. Hem procurat respectar els dibuixos dels/de les autors/es sempre que ens ha estat possible. En els casos en què no ha sigut possible, hem tractat de ser el més fidels possible al dibuix original o a la intencionalitat de l’autor/a. Si algun dels guardonats vol canviar el dibuix que ha estat seleccionat per al seu original, només caldrà que es pose en contacte amb l’Oficina de Valencià i ho comunique.
BASES GENERALS 2019